Cizreli Öğrencilerin Bilim Fuarı İlgi gördü

Cizreli Öğrencilerin Bilim Fuarı İlgi gördü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Cizre Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve geliştirilen projelerle “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı” açıldı.

bilim-fuari-1.jpeg

2 gün sürecek olan bilim fuarının açılışına Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

bilim-fuari-4.jpeg

Projeleri tek tek ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerden yaptıkları projeler ile ilgili bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, öğrencilerinin kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak sonuçlarını sergiledikleri fuarın önemini vurgulayarak, “Geliştirilen bu çalışmaların öğrencilerdeki keşfetme merakını uyandıracağına ve geleceğimize ışık tutacağına inanıyorum. Bu anlamda Bilim Fuarı'nın gerçekleştirilmesinde emeği geçen okul yöneticilerini, danışmanları, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. ”dedi.

bilim-fuari-3.jpeg

İl Milli Eğitim Müdürü de Ziyaret etti

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın Cizre’de Cumhuriyet okulunda açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ile birlikte 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarındaki stantları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Aydın!a stant görevlisi öğrenciler tarafından sergilenen projeler ile ilgili bilgi verildi.

bilim-fuari-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.