Beytüşşebaplılar Güne Karla Uyandı

Beytüşşebaplılar Güne Karla Uyandı
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Meteorolojinin uyarısından sonra kar yağışı etkisini gösterdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Meteoroloji tarafından Şırnak ve çevresi için sağanak yağış ve yüksek kesimler için karla karışık yağmur beklendiği uyarısı yapıldı. Uyarının ardında Şırnak merkez ve çevresinde sağanak yağış Beytüşşebap’ta ise kar etkisini göstermeye başladı.

whatsapp-image-2023-12-22-at-10-52-26-1.jpeg

Bir haftadır bahar havasının yaşandığı Şırnak merkez ve ilçelerinde sabah saatlerine doğru yağan karla birlikte hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüş yaşandı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Dağlarının yüksek kesimlerinde kar yağışının daha etkili olduğu görüldü.

whatsapp-image-2023-12-22-at-10-52-26.jpeg

Sabah beyaza bürünen bir güne uyanan Beytüşşebaplılar, bu sene kar yağışının geç yağdığını söyleyen vatandaşlar, karın yağmasına mutlu olduklarını ve yaz kuraklığının yaşanmaması için kar yağışını sevinçle karşıladılar.

Şırnak merkez ’de ise sağanak yağış etkili olurken Meteorolojiden yapılan uyarıda Kar ve sağanak yağışının etkisini sürdüreceği belirtildi. Sürücü ve vatandaşların yağışa karşı tedbirli olmaları uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.