AÖF Soruları Ve Cevap Anahtarı 2024 Görüntüleme Ekranı

AÖF Soruları Ve Cevap Anahtarı 2024 Görüntüleme Ekranı
AÖF soruları ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı PDF dosyası, söz konusu sınav sonrası öğrencilerin odaklandığı konulardan oldu.

AÖF soruları ve cevapları için gözler Anadolu Üniversitesi’ne çevrildi. Açıktan üniversite eğitimi alan öğrenciler için final sınavı sonuçları dönem sonu ortalamasında belirleyici olacak. AÖF güz dönemi final sınavları not ortalamasına %70 katkı sağlayacak. Değerlendirme yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları puan hesaplamasında etkileyecek. Final sınavında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Açıköğretim iktisat ve işletme fakültesi sınavları yarın sabah ve öğle saatlerinden sonra başlayacak oturum ile son bulacak. Cumartesi günü oturumları ise tamamlandı. Sınavlarını tamamlayan adaylar internet üzerinden AÖF soruları ve cevaplarına ulaşmak için “ AÖF cevap anahtarı yayınlandı” duyurusunu bekleyecek. İşte, AÖF cevap anahtarıyla ilgili son durum…

AÖF soruları ve cevapları, Anadolu Üniversitesi’nden sonra sınavlar tamamlandıktan sonra yayınlanıyor. AÖF güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihinde uygulanıyor. Oturumlar yarın yapılacak sınavlar ile devam edecek. Bu sebeple AÖF cevap anahtarı henüz açıklanmadı.

AÖF cevap anahtarı yayınlandı’ duyurusu ile beraber adaylar sınavlarda karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını görüntüleyebilecek. AÖF final sınavları dönem sonu ortalamasına %70 etki edecek.

Açıköğretim Fakültesi’nden henüz AÖF soruları ve cevaplarının açıklanacağı tarihe ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı. Ancak cevap anahtarlarının en geç 24 Ocak Çarşamba gününe kadar açıklanması bekleniyor.

AÖF cevap anahtarı, anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci giriş ekranı ile görüntülenebilecek. Adaylar sınavlarda karşılarına gelen soruların A, B, C, D, E şıklarına göre doğru yanıtlarını AÖF cevap anahtarı ile öğrenecek. Adaylar sadece katıldıkları oturumların cevap anahtarını görüntüleyebilirler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.