Cizre Milli Eğitim Müdürü 100. Yıl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu

Cizre Milli Eğitim Müdürü 100. Yıl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu
Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, İdil Caddesi üzerinde bulunan 100. Yıl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

cizre-milli-egitim-muduru-100-yil-halk-kutuphanesinde-incelemelerde-bulundu-4.jpeg

Şırnak’ın Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, Cizre Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Fatih Orak ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılında Kültür ve Turizm Bakanlığının 100 yeni kütüphane hedefi doğrultusunda yapımı tamamlanan 100. Yıl Cizre Halk Kütüphanesi'nde incelemelerde bulunarak kütüphane Müdürü Fikret Ulaş’tan bilgil aldı.

cizre-milli-egitim-muduru-100-yil-halk-kutuphanesinde-incelemelerde-bulundu-2.jpeg

Bilginin yenilikle buluştuğu çağdaş kütüphanede, Cizre Halk Eğitimi Merkezi tarafından çeşitli kursların açılacağını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şahan İke,”Yeni nesil kütüphane konsepti ile inşa edilen modern kütüphanede, geleneksel kitapseverler için bir yer aynı zamanda analog ve dijital kaynakların kusursuz bir karışımını arayan teknoloji meraklısı bireyler için de ideal bir ortam olduğunu belirtti.”

cizre-milli-egitim-muduru-100-yil-halk-kutuphanesinde-incelemelerde-bulundu-3.jpeg

İke,”Şehir merkezinde kütüphane ile kültür evini birleştiren 100. Yıl Kütüphanesi’nde; kent kitaplığı, bebek, çocuk ve gençlik bölümleri, engelsiz çalışma alanları, eğitim sınıfları, konferans, toplantı ve sergi salonu yer alıyor. Bunun yanı sıra atölye ve etkinlik bölümleri, multimedya merkezi, bebek bakım odası ve kafeterya gibi alanlarda da hizmet verilecektir. ”dedi.

cizre-milli-egitim-muduru-100-yil-halk-kutuphanesinde-incelemelerde-bulundu-5.jpeg

Kaynak:Cizrem Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.