Cizre’de 2 Bin Öğrenciye 27 bin kaynak kitabı dağıtıldı

Cizre’de 2 Bin Öğrenciye 27 bin kaynak kitabı dağıtıldı
Şırnak’ın Cizre İlçesinde “Cizre Eğitimde Başarıyı İzleme Artırma ve Rehberlik” (CEBİR) projesi kapsamında,2 Bin Öğrenciye 27 Bin Kaynak Kitabı dağıtıldı.

cizre-2.jpg

Cizre Belediyesi, Cizre Kaymakamlığı ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Cizre Eğitimde Başarıyı İzleme Artırma ve Rehberlik” (CEBİR) projesi kapsamında, 8. ve 12. sınıf öğrencilerin akademik başarısını artırmak ve sınav öncesi eksikliklerini gidermesi açısından 2 bin öğrenciye 27 bin kaynak kitabın dağıtımı yapıldı.

cizre-3.jpg

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir’in talimatları ile ilçe genelinde her ay yapılan deneme sınavları sonuçlarının belirli kriterlerle değerlendirilmesi sonucu belirlenen 2 bin öğrenciye Cizre Belediyesi tarafından temin edilen toplam 27 bin adet yardımcı kitabın dağıtım töreni Belediye Kültür Merkezinde Şırnak Valisi Cevdet Atay’ın katılımı gerçekleştirildi.

cizre-4.jpg

Törende Öğrencilere hitaben kısa bir açıklama yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay ile Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, yapılacak olan sınavlarda öğrencilerden iyi sonuçlar beklediklerini ifade edip, başarı dileklerinde bulundular.

Kaynak:Cizrem Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.