Cizreli Öğrenciler Yerli Malı Haftasını TOGG ile kutladı

Cizreli Öğrenciler Yerli Malı Haftasını TOGG ile kutladı
Şırnak’ın Cizre İlçesinde Cumhuriyetin 100. Yılında,100.Yıl İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftasında Öğrencilere Cumhuriyetin 100.yılında üretilen yerli ve Milli Otomobil TOGG tanıtıldı.

dsc-4618.jpg

Şırnak’ın Cizre İlçesi Konak Mahallesi Bozalan TOKİ Konutlarında bulunan 100. Yıl İlkokulunda okul idaresi tarafından farkındalık yaratmak amacıyla Cizre Ticaret ve Sanayi Başkanlığına ait Türkiye’nin gururu Yerli Otomobil TOGG okul bahçesine getirilip öğrencilere tanıtıldı.

dsc-4601.jpg

100.Yıl İlkokulu’nda düzenlenen Yerli Malı Haftası etkinliği yerli ürünlerin yanı sıra yerli ve milli araç TOGG ile kutlandı. Öğrenciler, yerli aracın okula gelişini alkışlarla karşılarken ilk defa TOGG gören öğrencilerin sevinci ve heyecanı ise görülmeye değerdi.

dsc-4622.jpg

Okul bahçesinde ilk defa TOGG’u gören minik öğrenciler hem otomobile bindiler hem de aracı yakından görme fırsatını yakaladılar hem de hatıra fotoğrafı çektirdiler.

dsc-4639.jpg

Okuldaki Yerli Malı Haftası Kutlama etkinliği ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan okul Öğretmeni Yusuf Karakuş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında 100.Yıl İlkokulu’nda tutum, yatırım ve Türk malları haftasına (Yerli Malı Haftası) istinaden öğrencilerimizin de merak ettiği yerli ve milli aracımızı tanıtma fırsatı bulduk. Bizlere bu imkanı sağlayan başta Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

dsc-4646.jpg

Karakuş, “Böyle bir çalışmanın yapılması böyle bir tanıtımın, imkânın bize sağlanması öğrencilerimize bu haftada farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir katkı sağladığına düşünüyoruz. Devletimize ve Milletimize çok teşekkür ederiz. TOGG’u karşılarında gören öğrencilerin mutluluk ve sevinçlerinin yüzlerine yansıdığını ifade eden Karakuş, öğrencilerimiz TOGG’u görünce büyük bir hayranlıkla baktılar ve merak duygularını gidermek adına aracın yanına büyük bir sevinç ile koşuştular. Bu farkındalığın oluşması gerçekten bizim için çok önemliydi. İnşallah gelecek nesillerde öğrencilerimizde bu tür çalışmalar yaparak ve Türkiye Cumhuriyeti’mize katkılar sunarak yerli ve milli çalışmalar sürdüreceklerdir. Bu konuda bu farkındalığı oluşmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.”
Etkinlikte TOGG’un gelişini alkışlarla karşılayan 100.Yıl İlkokulu öğrencileri etkinlik sonunda da aracı yine alkışlar eşliğinde uğurladı.

dsc-4675.jpg

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.