Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre’de çeşitli programlara katıldı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre’de çeşitli programlara katıldı
Çeşitli toplantı ve programlara katılmak üzere Şırnak’a gelen Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Cizre’de bir çok ziyaretler gerçekleştirip çeşitli etkinliklere katıldı.

milli-egitim-bakan-yardimcisi-okten-cizrede-cesitli-programlara-katildi-5.jpg

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Programına Kızılay Şubesi ziyareti ile başlayan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, ”Cizre Şenlendirme Faaliyetleri” ve “Cizre Fen Lisesi ve Şırnak Fen Lisesi Eğitim Bursları” hakkında Kızılay Başkanı Salih Sevinç ile bilgi alışverişinde bulundu. Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre Fen Lisesi ve Vatan İlkokulun incelemelerde bulunup öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi.

milli-egitim-bakan-yardimcisi-okten-cizrede-cesitli-programlara-katildi-2.jpg

HEM Kursiyerleri ile biraraya geldi

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nazlı Demir ve İl Millî Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ile birlikte Cizre Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek kursiyer ve usta öğreticilerle bir araya geldi. Atölyeleri gezen Ökten, çalışmaları inceleyerek kurum çalışanlarına teşekkür etti.

milli-egitim-bakan-yardimcisi-okten-cizrede-cesitli-programlara-katildi-7.jpgDeğerlendirme Toplantısına katıldı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete'nin de katılımıyla gerçekleşen Okul Müdürleri ile Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılan Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerin sorularını cevaplayıp görüş ve temennileri hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

milli-egitim-bakan-yardimcisi-okten-cizrede-cesitli-programlara-katildi-4.jpgKızılay Gönüllü Merkezini de gezdi

Cizre Kızılay Merkezi’ni de gezen Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten’e, Kızılay Merkezi Direktörü Zeynel Em tarafından “Kişisel Gelişim ve Kariyer Programı”, “Geleceğini arayan Cizre Çalıştayı” ve “Eğitim” programları hakkında bilgi aktarıldı.

milli-egitim-bakan-yardimcisi-okten-cizrede-cesitli-programlara-katildi-6.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.