Şırnak üniversitesinde farklı dil kursları açılıyor!

Şırnak üniversitesinde farklı dil kursları açılıyor!
Şırnak üniversitene Bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi öğretim üyesi Dr. Ömer Demir, Almanca, farsça ve İngilizce dili kurs açtıklarını belirterek, 30 Ekime kadar başvurularının yapılabileceğini duyurdu.

Şırnak üniversitene Bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde dil kursları açıldı. 30 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruların yapılabileceğini duyuran araştırma merkezi online üzerinde de başvuruların yapılanabileceğini açıkladı.

Şırnak üniversitene Bağlı Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim üyesi Dr. Ömer Demir, Almanca, farsça ve İngilizce dil kurslarını açtıklarını ve A1 başlangıç seviyesi ile A2 seviyesinde olduğunu söyledi.

Öğretim üyesi Demir yaptığı açıklamada, “ İngilizce, Almanca ’da ve Farsça ‘da kendini geliştirmek isteyenlere yönelik kurslarımız mevcut. Bu kurslar farklı seviyelerde verilmektedir. A1 başlangıç seviyesi ve a2 Seviyesinde 72 saatlik kurs vermeyi planlamaktayız. Öğrencilerimize indirim uygulamasından yüzde 20 sağlarken, kamu personellerimize de yüzde 10 indirim uygulayacağız. Kurs sonunda katılım sağlayan kursiyerlerimize sürekli eğitim uygulama ve araştırma merkezi tarafından belge verilecektir” dedi

Dil kursları hakkında daha fazla detay öğrenmek için ttps://sem.sirnak.edu.tr/tr/aktivite/susem-dil-egitimi-programlari/36190 tıklayın...

599f9679-6a82-4ff1-a2e9-ad23d59453bc.jpg

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.