Özel Güvenlik Sonuçları açıklandı mı?Nasıl sorgulanır?

Özel Güvenlik Sonuçları açıklandı mı?Nasıl sorgulanır?
Özel Güvenlik Sonuçları 2024: 106. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

ÖGG 106. temel eğitim ve 82. yenileme eğitimi sınavı ardından adayların dikkati sonuçların açıklanacağı tarihte! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından Özel Güvenlik Görevlisi 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Sonuçları 2024: 106. ÖGG SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanıyor, nasıl sorgulanır

Özel güvenlik sınavı aralık ayında gerçekleşti. Sınava dair soru ve cevaplar ise 19 Aralık günü adaylarla paylaşıldı. EGM, Özel Güvenlik Görevlisi 106. Temel Eğitim ve 82. Yenileme Eğitimi

ÖGG sınav sonuçlar için tıkla

Silah Farkı sınavına katılan adayların; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekir.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimi ile birlikte silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türünden katılacak adayların; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.