Silopi'de okulun bozulan beton sahası yenilendi

Silopi'de okulun bozulan beton sahası yenilendi
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Koç İlkokulunun bozulan beton sahası yenilerek halı sahaya dönüştürüldü. Saha şampiyonlar ligi müziği eşliğinde yapıldı.

Sahanın açılışına Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen, Ak Parti Silopi ilçe Başkanı Rana Tellioğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

whatsapp-image-2023-11-08-at-15-26-15.jpeg

Silopi Koç İlkokulu ‘Her şey bizimle başlar’ düşüncesiyle öğrencilerin birçok alanda gelişmesine yardımcı olacak bir proje başlattı. Proje kapsamında öğrencilerin sportif alanda da gelişmelerinin önünü kapatan spor sahasının onarılması için yapılan girişim sonucu İş insanı Sait Bilgiç okulun beton sahasının yenilmesine destek vererek halıya dönüştürülmesini sağladı. Bilgiç, “okulu ziyaret ettiğimde beton sahanının beton zemin olduğunu gördüm. Çocuklarımız yere düşünce canları acımasın diye halı sahaya çevirdik” dedi.

whatsapp-image-2023-11-08-at-15-26-14.jpeg

Silopi Koç İlkokulu Müdürü Ömer Değer, “Silopi Koç İlkokulu yönetimi ve öğretmenleri olarak Her şey bizimle başlar düşüncesiyle öğrencilerimizi çok boyutlu geliştirmeye devam ediyoruz. Okulumuzda spor, tiyatro, halk oyunları, görsel sanatlar alanlarında kurslarımız devam ediyor. Bu doğrultuda öğrencilerimizin spor alanlarını geliştirmek için çalışmalara başladık. Bozulmuş beton saha tamir edildi, teller onarıldı. Bilgiç ailesinin verdiği halı desteğiyle öğrencilerimizin güvenle oynayacağı bir halı sahaları olmuş oldu. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Bu sahanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Şampiyonlar ligi müziği ile açılışı yapılan halı sahayı gören öğrenciler ise sevinç gösterisinde bulundu.

Kaynak:cizremgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.