Silopi'de TÜGVA'dan,"Kariyer Günleri" Etkinliği

Silopi'de TÜGVA'dan,"Kariyer Günleri" Etkinliği
Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Şırnak'ın Silopi ilçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü Şubesi tarafından "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Şırnak’ın Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen kariyer günlerine katılarak öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

whatsapp-image-2023-12-06-at-11-25-13.jpeg

Tügva Silopi ilçe Temsilciliği Lise Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen kariyer günlerinin ilki Silopi Vali Kamil Acun Lisesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bilen öğretmenlik mesleği ve kurum hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevaplayan Bilen her türlü sorun-sıkıntı ve görüşleri için kendilerini arayıp görüşebileceklerini söyledi.

whatsapp-image-2023-12-06-at-11-25-14.jpeg

Milli Eğitim Müdürü ile konuşmanın çok güzel olduğunu dile getiren okulun öğrencisi Nesrin Gök, “eğitimde olan sıkıntılarımızı ve eksikliklerimizi sorduk. Onun bize verdiği fikirleri daima yerine getireceğimizden emin olsun. Bu etkinlik bizim için gayet faydalı oldu” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-12-06-at-11-25-13-1.jpeg

Kariyer günleri kapsamında ilçe Milli Eğitim Müdürünü öğrencileri buluşturduklarını söyleyen Tügva Silopi Lise Koordinatörü Erkan Özdemir, “öğrenciler sorularının cevabını bire bir birinci ağızdan dinlediler. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

whatsapp-image-2023-12-06-at-11-25-15.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.