Şırnak KYK Yurdundaki kursta 6 Ayda Hafız Oldu

Şırnak KYK Yurdundaki kursta 6 Ayda Hafız Oldu
Şırnak İl Müftülüğünün KYK Yurdunda açmış olduğu hafızlık sınıfında eğitim gören genç kız 6 ayda hafız oldu.

Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek'in teşvikiyle KYK Yurdunda açılan hafızlık sınıfında eğitim gören Taybet Temelkuran, 6 ayda hafızlığını tamamladı.

whatsapp-image-2024-01-20-at-20-44-49-1.jpeg Aldığı eğitim ile 6 ayda Hafız olan Hafize Taybet Temelkuran için tören düzenlendi. Hafızlık töreninde konuşan Şırnak İl Müftüsü Ahmet Dilek, "Öncelikle hafizemizi bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. KYK Yurdunda hafızlık sınıfı açma projemizin ilk meyvesi, hafizesi olduğu için de ayrıca mutluyuz. Taybet kızımız, KYK Yurdunda açtığımız hafızlık sınıfında 10 Temmuzda hafızlığına başladı ve 10 Ocakta bitirdi. Açtığımız hafızlık sınıfında Üniversitenin her bölümünden 15 öğrencimiz var. Onlar da inşallah en kısa zamanda hafızlıklarını tamamlardır. Bu anlamda kendilerine zihin açıklığı diliyorum." dedi.

whatsapp-image-2024-01-20-at-20-44-49.jpegİl Müftüsü Dilek'in teşvikiyle hafızlık kursuna başladığını ifade eden Taybet Temelkuran ise, "Bu hafızlık sevdamı gerçekleştirmede Sayın İl Müftümüzün çok büyük desteği oldu. İlk başlarken nasıl ezber yapacağımızı, günlük nasıl çalışmamız gerektiğini anlattı. Bu tavsiyelerle elhamdülillah bugün hafızlık tacı giyiyorum. Bu başarımda emekleri olan başta İl Müftümüze ve destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

whatsapp-image-2024-01-20-at-20-44-49-2.jpegProgram, taç giydirme ve hediye takdimiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.