Şırnak Öğretmen evi neden hizmete girmiyor ?

Şırnak Öğretmen evi neden hizmete girmiyor ?
Şırnak’ta öğretmenlerin barınma sıkıntısına dikkat çeken Memur Sen-Eğitim Bir Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı, Yeni yapılan öğretmen evinin bir an önce hizmete girmesini istedi.

Eğitim Bir Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı, Şırnak’ta öğretmenlerin barınma sıkıntısı yaşadığını dile getirerek, “Şırnak’ta kiralık daire bulunmamakta, bulunsa da kiralar çok yüksek. Yeni yapılan öğretmen evimizin bir an önce donatım ve tefrişatı Milli Eğitim Bakanlığı, Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğence tedarik edilmelidir."dedi

Şırnak il özel idaresinin resmi internet sitesinde edinilen bilgilere göre; Şırnak merkez öğretmenevi binasının yapım işinin tamamlandığını duyurarak, şu bilgilere yer verildi: “Modern yapısı ve mimarisi ile kaliteli bir hizmet sunacak olan Şırnak İli Merkez Öğretmenevi geçici kabulü yapılıp teslim edilmiştir.

whatsapp-image-2023-06-19-at-145330-7.jpeg

Toplamda 6 kat (B+Z+4 kat) olan hizmet binası 9.400 m² kapalı alana sahip olup; içerisinde 220 kişilik konferans salonu, 3 adet toplantı salonu, 350 kişilik balo ve yemek salonu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk Hamamı, kuaför, restoran vb. birçok bölüm ile beraber, her katta 7 adet Suit oda,14 Adet Standart oda olmak üzere, toplamda 63 adet oda bulunmaktadır.”

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.