Şırnak'ta "Hayallerin Engeli Olmaz"yarışma başvuruları başladı

Şırnak'ta "Hayallerin Engeli Olmaz"yarışma başvuruları başladı
Şırnak Emniyet Müdürlüğü destekli “Hayallerin Engeli Olmaz” temalı resim yarışması başvuruları başladı.

Cumhuriyetin 100. Yılına özel Şırnak Emniyet Müdürlüğünün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile imzalamış olduğu protokol gereğince Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “ Hayallerin Engeli Olmaz” projesi yürütülmektedir.

Projenin amacı ;“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” teması ile Sosyal İletişim ve Kaynaşma Yarışmalarının Düzenlenmesi. Yarışmaya il merkezinde ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrenciler arasında resim yarışması düzenlenecek.

Yarışmaya katılacak olan öğrencilerin yarışmanın son teslim tarihi olan 10 Kasım 2023 saat 16:00’ya kadar teslim etmeleri gerektiğini duyuran kurum öğrencilerden istenilen belgeleri şöyle sıraladı; "Öğrencilerimizce hazırlanan eserler isim, soy isim, okul ve sınıf bilgileri eser arkasında yazılı olmak suretiyle okul müdürlüklerimiz aracılığıyla Müdürlüğümüz Araştırma ve Geliştirme Birimine teslim edilecektir. Eserlerin değerlendirilmesi Müdürlüğümüzce belirlenen komisyon tarafından puanlama usulü ile yapılarak Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne teslim edilecektir”

Kaynak:cizremgazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum