Şırnak'ta"Kurum Amirlerini Sizlerle Buluşturuyoruz” paneline büyük ilgi

Şırnak'ta"Kurum Amirlerini Sizlerle Buluşturuyoruz” paneline büyük ilgi
Şırnak Üniversitesi. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde “Kurum Amirlerini Sizlerle Buluşturuyoruz” adlı panel yapıldı.

Şırnak Üniversitesi bünyesinde Sosyoloji Kulübü koordinatörlüğünde doğru bilgilerin bizzat kaynağından öğrenilmesi için gerçekleştirilen “Kurum Amirlerini Sizlerle Buluşturuyoruz” adlı panel gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panel yoğun ilgi ile başladı. Panele Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, birçok akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

whatsapp-image-2023-12-14-at-11-37-53.jpeg

Doç. Dr. İrfan Yıldırım moderatörlüğünde gerçekleştirilen Panelin bu haftaki konukları Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ve Şırnak TPAO İl Müdürü Mehmet Oğuz Şahin oldu.

whatsapp-image-2023-12-14-at-11-37-54-1.jpeg

Panelini Açılış konuşmasını yapan Rektör Alkış “Öncelikle Sosyoloji Kulübü’ne böyle bir etkinlikte bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederim. Bu gibi paneller kişilerin arada herhangi aracı olmaksızın kurum amirlerine direkt ulaşarak istek ve önerilerini dile getirmesi açısından oldukça önemli bir etkinliktir” dedi.

whatsapp-image-2023-12-14-at-11-37-53-1.jpeg

Seyircilerin, TPAO İl Müdürü Mehmet Oğuz Şahin’e yöneltilen sorular daha çok Gabar Dağı’ndaki petrol çalışmalarına dair merak edilenler olurken İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Ayar’a ise öğrenciler istek ve önerilerini söylediler. Çözüm odaklı cevapların arandığı ve birçok sorunun cevap bulduğu panel yoğun bir seyirci ilgisi ile son buldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.