Vekil Tatar, Rektör Alkış ile biraraya geldi

Vekil Tatar, Rektör Alkış ile biraraya geldi
Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka’dan Şırnak Üniversitesi Rektörü Abdurrahim Alkış ile biraraya geldi.

Ak Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’a nezaket ziyaretinde bulundu.

whatsapp-image-2024-01-03-at-15-50-57.jpegŞırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve Şırnak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu’nun da eşlik ettiği nezaket ziyaretindeRektörü Prof. Dr. Alkış, Üniversitede yapılan çalışmalarla ilgili Milletvekili Tatar ve Belediye Başkanı Yarka’ya bilgi verdi.

Bölge ve Üniversite ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Alkış, Milletvekili Tatar ve Belediye Başkanı Yarka’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

whatsapp-image-2024-01-03-at-15-50-57-1.jpegMilletvekili Arslan Tatar ve Belediye Başkanı Mehmet Yarka da Rektör Prof. Dr. Alkış’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, Şırnak Üniversitesinin girişimleri ile şehrin gelişmesine katkı sağlayacak her projeye destek olacaklarını ifade ettiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.