Cizre TSO’da Aylık Olağan Meclis ve Meslek Komiteleri Toplantısı

Cizre TSO’da Aylık Olağan Meclis ve Meslek Komiteleri Toplantısı
Şırnak’ın Cizre İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının aylık olağan meclis ve meslek komiteleri toplantısı Şırnak Vali Yardımcısı M.Fatih Kılıç’ın katılımıyla gerçekleştirildi

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının aylık olağan meclis ve meslek komiteleri toplantısı geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Habur sınır kapısında yaşanan sorunların tespiti ve, sorunların çözümü hususunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak, özellikle nakliye sektörü ve ihracatçıların sorunları, yolcu taşımacılığı yapan firmaların yolcu giriş çıkışlarında yaşanan aksaklıkların giderilmesi, Irak İbrahim Halil Sınır Kapısı yetkilileri ile iletişime geçilerek karşı tarafta da yaşanan bekleme sürelerinin en aza indirilmesi hususunda gerekli kolaylığın sağlanması noktasında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda söz alan sektör temsilcileri, Şırnak Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Kılıç, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ayhan Coşkuner’e taleplerini ileterek destek talebinde bulundular.

cizre-tsoda-aylik-olagan-meclis-ve-meslek-komiteleri-toplantisi-2.jpg

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen Aylık olağan Meclis toplantısına Şırnak Vali Yardımcısı Habur Mülki İdare Amiri Mehmet Fatih Kılıç, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Ayhan Coşkuner, Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Meclis Başkanı Mesut İverendi. Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hafzullah Memduhoğlu, Cizre Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Halil Geleri, Cizre S.S Nuh Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Abdulmutalip Aktaş. Şırnak ve İlçeleri Turizm Taşımacılar Derneği Başkanı Aziz Ayhan ile dernek yöneticisi Nimet Yalgattekin, TSO Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kaynak:cizremgazetesi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.