SSK ve Bağkurluların hesaplarına 6-7 Şubat'ta para yatırılacak

SSK ve Bağkurluların hesaplarına 6-7 Şubat'ta para yatırılacak
SSK ve Bağkur emeklileri için belirlenen fark ödemelerinin tarihi açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6-7 Şubat'ta emeklilerinin hesaplarına fark ödemelerinin yatırılacağını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ,SGK ve İŞKUR İl Müdürleri İstişare Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, “SSK emeklilerimiz için 6 Şubat’ta, Bağkur emeklilerimiz için ise 7 Şubat’ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz” diye ifade etti

Bakan Işıkhan, 2024 yılının ilk yarısı için emekli aylıklarındaki zam oranını yüzde 49,25’e çıkardıklarını belirtti. Bu önemli kararın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyuran Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacaklarını ifade etti.

SSK ve Bağkur Emeklisi Maaş Fark Ödemeleri 6 -7 Şubat’ta Yapılacak

SSK emeklileri için fark ödemelerinin 6 Şubat’ta, Bağkur emeklileri için ise 7 Şubat’ta yapılacağını vurgulayan Işıkhan, bu tarihlerin önemine dikkat çekti. Emeklilere yapılacak ödemelerin kapsamlı bir şekilde gerçekleştirileceğini belirten Bakan, “Kıymetli emeklilerimiz için tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu gelişmelerle birlikte, SSK ve Bağkur emeklileri, belirlenen tarihlerde bekledikleri fark ödemelerine kavuşacaklar. Sosyal Güvenlik Kurumu ve İŞKUR İl Müdürleri İstişare Toplantısı’nda yapılan açıklamalar, emeklilerin mali durumlarına olumlu bir katkı sağlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.