Arka Sokaklar dizisine beklenmedik karakter! Kanal D resmen duyurdu...

Arka Sokaklar dizisine beklenmedik karakter! Kanal D resmen duyurdu...
Kanal D'nin cuma akşamlarına damga vuran fenomen dizisi "Arka Sokaklar"ın 18. sezon bölümleri seyirciden büyük ilgi görmeye devam ederken kadroya bir karakter daha giriş yapacak.

Arka Sokaklar dizisinin macerası kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl beklenmedik bir şekilde ekran arası veren Arka Sokaklar dizisi uzun süre seyircilerden tepki çekmişti.

Kanal D yönetimi seyircilerin haklı isyanına sonunda kulak vermiş ve diziyi yeniden yayınlama kararı almıştı.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNE PEŞ PEŞE YENİ OYUNCULAR

Arka Sokaklar dizisine Kanal D peş peşe yeni oyuncuları dahil ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; Arka Sokaklar dizisine bir oyuncu daha katılacak.

arka-sokaklar-850x555.png

D Media imzalı “Arka Sokaklar” dizisi 18. sezonunda da seyircisi tarafından ilgiyle izleniyor. Orhan Oğuz’un yönettiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi yine heyecanlı anlara sahne oluyor. Dizinin ekibine son olarak Balamir Emren katıldı. Geçen sezon “Tuzak” dizisinde polis olarak seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu fenomen dizide “doktor Yağız” rolüne hayat verecek.

balamiremren-322402294-438116975072594-6453809935919129306-n-819x1024.jpg

Doktor Yağız, “Arka Sokaklar”da Rıza komiserin kızı Pınar’la bir aşk yaşayacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay da seyirciyle buluşuyor.

YENİ İSİMLER KATILACAK

Öte yandan edinilen bilgiye göre Arka Sokaklar dizisin kadrosuna yeni oyuncular da katılmaya devam edecek. Kadroya katılacak oyuncular şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.