19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ŞIRNAK’TA COŞKUYLA KUTLANDI

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ŞIRNAK’TA COŞKUYLA KUTLANDI
Vali Ali Hamza Pehlivan ve Vali Osman Bilgin, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Spor Salonunda düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik...

Vali Ali Hamza Pehlivan ve Vali Osman Bilgin, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün Spor Salonunda düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katıldı.

Spor Salonunda düzenlenen programa Vali Ali Hamza Pehlivan ve Vali Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka ile İl Protokolü, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda, gençler tarafından hazırlanılan şiirler okundu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü jimnastik, tekvando, kick boks kulüplerinin gösterileri ve Şehr-i Nuh Sanat Topluluğunun halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan ve Vali Bilgin, burada yaptıkları konuşmada gençlerin ve vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Vali Bilgin, Vali Pehlivan'ın Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mersin Valisi olarak atanması nedeniyle 20 Mayıs Cuma günü İlimizden ayrılacağını hatırlatarak,"Sayın Valimize İlimize yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı şahsım ve devletim adına şükranlarımı sunuyorum. Kendisine Mersin Valiliğinde başarılı, hayırlı görevler diliyorum." dedi.

Vali Pehlivan ise, Vali Bilgin'e teşekkür ederek,"Sayın Valimiz dün teşrif etti. Çok güzel hizmetlere imza atacağından kuşkum yok. Teveccühünden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Nice nice güzel, sağlıklı bayramlar diliyor, bu vesileyle de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Allah'a ısmarladık." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.