2021-2022 EĞİTİM FAALİYETLERİNİN PLANLANMASI VE UYGULANMASI TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 EĞİTİM FAALİYETLERİNİN PLANLANMASI VE UYGULANMASI TOPLANTISI YAPILDI
Eğitim Kurumlarını Geliştirme Ve Kurumsal Kültür Oluşturma Çalışmaları İle 2021-2022 Eğitim Ve Öğretim Faaliyetlerinin Planlanması Ve Uygulanması Toplantısı Yapıldı. Eğitim kurumlarını...

Eğitim Kurumlarını Geliştirme Ve Kurumsal Kültür Oluşturma Çalışmaları İle 2021-2022 Eğitim Ve Öğretim Faaliyetlerinin Planlanması Ve Uygulanması Toplantısı Yapıldı.

Eğitim kurumlarını geliştirme ve kurumsal kültür oluşturma çalışmaları İle 2021-2022 eğitim ve öğretim faaliyetlerinin planlanması ve uygulanması Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya il Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Eğitim Kurumlarını Geliştirme Ve Kurumsal Kültür Oluşturma Çalışmaları ile izleme ve değerlendirilmesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra 2021- 2022 dönemi ilgili belirlenen yol haritası değerlendirildi. Toplantı İl Milli Eğitim Şube Müdürlerin, bilgilendirme ve değerlendirme konuşmalarının ardından görüş ve önerilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.