A2 VE B2 YETKİ BELGESİNE SAHİP FİRMALARIN SORUNLARI HABUR’DAKİ TOPLANTIDA MASAYA YATIRILDI

A2 VE B2 YETKİ BELGESİNE SAHİP FİRMALARIN SORUNLARI HABUR’DAKİ TOPLANTIDA MASAYA YATIRILDI
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç, Habur Sınır kapısı İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve Habur Gümrük Müdürü...

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç, Habur Sınır kapısı İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve Habur Gümrük Müdürü Nurol Özkan ile yaptığı toplantıda A2 ve B2 Yetki Belgesine Sahip Firmaların Sorunlarını görüştü.

Yönetim kurulu Başkanımız Salih Sevinç, beraberindeki A2 ve B2 yetki belgesine sahip Firma temsilcilerinden oluşan heyet ile birlikte Habur Sınır kapısında İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Alp Giray ve Habur Gümrük Müdürü Nurol Özkan ile bir toplantı düzenledi.

Toplantıda Habur Sınır Kapısı ve Irak İbrahim Halil Gümrük kapısında yaşanan sorunlar konuşularak, özellikle uluslararası yolcu taşımacılığı yapan A2 ve B2 yetki belgesine sahip firmalarımızın Irak'a giriş-çıkışlarda yaşadıkları sorunların çözümü hususunda taleplerde bulunularak, yaşanan sorunların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda A2 ve B2 yetki belgesine sahip firmaların karşılaştıkları sorunların bir an önce çözülmesi için gümrük müdürlüğünce gerekli adımların en kısa sürede atılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.