BİLGİLENDİRME VE ÖNLEME FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SEMİNER DÜZENLENDİ

BİLGİLENDİRME VE ÖNLEME FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SEMİNER DÜZENLENDİ
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde gençlere yönelik olarak sürdürülen "Bütün...

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde gençlere yönelik olarak sürdürülen "Bütün Ümidim Gençliktedir" projesi kapsamında seminer düzenleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Şırnak Lisesinde öğrenim gören 370 öğrencimizin katılımıyla düzenlenen seminerde İl Emniyet Müdürlüğü, katılımcı gençlerimize eğitimlerini desteklemek amacıyla TYT soru bankası dağıttı.

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ, ANNE!

İçişleri Bakanlığı himayesinde ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla 24 anne ile bir araya gelinerek farkındalık ve bilinçlendirme çalışması yapıldı.

"İki Ekmek" adlı kısa filmin izletildiği etkinlikte Emniyet Genel Müdürlüğünün hazırladığı "Uyuma" mobil uygulaması tanıtılarak bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.