CİZRE BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATILDI

CİZRE BELEDİYESİ VOLEYBOL TAKIMI İÇİN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATILDI
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Efeler Ligi'ne yükselen Cizre Belediyesi Voleybol takımı için bağış kampanyası başlatıldı. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'un...

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Efeler Ligi'ne yükselen Cizre Belediyesi Voleybol takımı için bağış kampanyası başlatıldı.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç'un Başkanlığında "birlikte daha güçlüyüz" sloganı ile başlatılan bağış kampanyasına çok sayıda iş adamı katıldı.

Cizre Belediyesi Voleybol takımı kısıtlı imkanlara rağmen güzel başarılar elde ettiğini dile getiren Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç; ‘‘ Kıymetli hemşehrilerim, Cizre'nin geleceği için topyekun hep beraber el birliği ile çalışacağız. Kadim coğrafyanın kadim insanları olarak Cizre'yi güzel yerlere taşıyacağız. Cizre'nin kalkınması için elimizden gelen tüm cabayı sarf edeceğiz. Efeler Ligi'nde Cizre'yi temsil eden bir takımımız var. İlerleyen günlerde voleybol takımımızı televizyonlarda büyük takımlar karşısında oynadığını göreceğiz. Takımımızın başarası tüm Cizrelilerin başarası demektir. Cizre'nin hepsi zaten takıma kenetlenmiş vaziyette. Bu kampanya çerçevesinde takımı en azından sezon sonuna kadar destekleyip onu götürebilecek bir miktarı yakalamak istiyoruz. Önce gönül birliği sonra el birliği ile hepimiz elimizi taşın altına koyacağız.'' İfadelerinin kullandı.

Toplantıya telefon ile bağlanan Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, bağış kampanyasına katılan tüm iş adamlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.