GÜLYAZI KÖYÜNDE İSTİNAT DUVAR ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

GÜLYAZI KÖYÜNDE İSTİNAT DUVAR ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı Köyü'nde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle bozulan yol için istinat duvarı yapımı tamamlandı. İl...

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı Köyü'nde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle bozulan yol için istinat duvarı yapımı tamamlandı.

İl Özel İdareden sağlanan finansman ile Uludere İlçesi Gülyazı Köyü sınırları içerisinde bulunan Sağlık Ocağı yolu üzerinde aşırı yağışların meydana getirdiği heyelan nedeniyle bozulan yol için istinat duvarı çalışmaları tamamlandı.

Uludere Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; ‘'İlçemize bağlı Gülyazı köyümüzde istinat duvar çalışması vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İl Özel İdareden sağlanan finansman ile Gülyazı Köyü sınırları içerisinde bulunan Sağlık Ocağı yolu üzerinde aşırı yağışların meydana getirdiği heyelan nedeniyle bozulan yol için istinat duvar çalışmalar tamamlanmıştır. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dendi.

Şırnak'ın Uludere İlçesine bağlı Andaç Köyü Aslanlı mahallesinde yeni mezra yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda İl özel idareden sağlanan finansman ile Andaç Aslanlı Kavridelo Mezrasına yeni yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak olup vatandaşların hizmetine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.