KAÇAK YOLLARDAN SU KULLANIMIYLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

KAÇAK YOLLARDAN SU KULLANIMIYLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
İdil'de su deposundan çekilen kaçak su hattına Belediye ekiplerince müdahale edildi. İdil'de su deposuna giren kimliği belirsiz kişiler tarafından Ana Su Hattından kaçak...

İdil'de su deposundan çekilen kaçak su hattına Belediye ekiplerince müdahale edildi.

İdil'de su deposuna giren kimliği belirsiz kişiler tarafından Ana Su Hattından kaçak yollardan hat çekildiği öğrenildi. Bunu üzerine İdil belediyesi ekiplerince müdahale edilerek kaçak su hattı iptal edildi.

Konu ile alakalı İdil Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediyemize ait olan bir Su Depomuza kimliği belirsiz kişiler tarafından girilerek su pompalarımız durdurulduktan sonra Ana Su Hattımızdan kaçak yollardan hat çekildiği tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Belediye ekiplerimiz vakit kaybetmeden duruma müdahale ederek, kaçak su hattını iptal ettikten sonra Su Depomuz sağlıklı bir şekilde su vermeye devam etmektedir. Kaçak yollardan su kullanımı konularında Belediyemizce çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmekte olup, bu tür davranışlara başvuran kişiler hakkında adli ve idari işlem yapılmaya devam edilecektir.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.