MEHMET SALİH YILDIRIM’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

MEHMET SALİH YILDIRIM’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
TBMM'de 20. ve 21. dönem Şırnak Milletvekilliği ve 55. ve 57. dönem hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapan Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü...

TBMM'de 20. ve 21. dönem Şırnak Milletvekilliği ve 55. ve 57. dönem hükümetlerinde Devlet Bakanlığı yapan Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Mehmet Salih Yıldırım mesajında, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasını sağlayarak kutsal bir görev icra eden öğretmenlerimiz bu vesileyle geleceğe de yön vermektedir. "Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" diyerek ulusların medeniyet yolundaki yarışında en önemli gücünün öğretmenler olduğuna işaret eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk cehalete karşı savaşın ne kadar önemli olduğunu görmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.