ŞAMPİYON TENİŞÇİLERDEN BAŞKAN YARKA’YA ZİYARET

ŞAMPİYON TENİŞÇİLERDEN BAŞKAN YARKA’YA ZİYARET
Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan ve dereceye giren tenisçiler Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti. Manisa'da...

Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan ve dereceye giren tenisçiler Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti.

Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında; Consolation kategorisinde Türkiye şampiyonı olan Hasan Barın, Tek kadınlar ve Çift kadınlar kategorilerinde Türkiye 2'ncisi olan Zeliha Aksak, Junior kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olan Fatma Kılınç, Çift erkekler kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olan Hasan Barın ile Cihat Kılınç ve Çift kadınlar kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olan Zehra Zeyrek, kupaları ile birlikte Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti.

Şampiyon tenişçileri makamında ağırlayan Başkan Yarka, Türkiye şampiyonasında Şırnak'ı başarı ile temsil eden genç sporcuları tebrik ederek, Şırnak'ta sporun gelişimi ve yaygınlaşması için desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.