TATAR; ‘GÜVENLİK KORUCULARIMIZIN YANINDAYIZ’

TATAR; ‘GÜVENLİK KORUCULARIMIZIN YANINDAYIZ’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Mehmet Beşir Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi olarak güvenlik korucularının yanında olduklarını ve haklarını her mecrada savunacaklarını dile getirdi. Milliyetçi...

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Mehmet Beşir Tatar, Milliyetçi Hareket Partisi olarak güvenlik korucularının yanında olduklarını ve haklarını her mecrada savunacaklarını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi M. Beşir Tatar, Parti olarak Güvenlik korucularının yanında olduklarını ifade etti. Güvenlik Korucularının maaş ve özlük haklarının iyileştirilmesi konularını sürekli meclis gündeminde tuttuklarını ifade eden Tatar ayrıca bir müjde verdi; “TBMM Başkanlığına sunulan kanun teklifiyle güvenlik korucularımızın özlük haklarının iyileştirilmesi öngörülüyor. Yasama döneminde teklifin yasalaşması bekleniyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konuyu sürekli meclis gündemine taşıdık. Terörle mücadelede üstün emek ve gayret sarf eden güvenlik korucularımızın hak ettiği yaşam standartlarına ulaşmalarını istiyoruz. Güvenlik korucularımızın talep ve beklentilerini her mecrada dile getirdik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak güvenlik korcularımızın yanlarında durmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.