TÜGVA HEYETİ, BELEDİYE BAŞKANI VE MAHALLE MUHTARLARI, VALİ PEHLİVAN İLE GÖRÜŞTÜ

TÜGVA HEYETİ, BELEDİYE BAŞKANI VE MAHALLE MUHTARLARI, VALİ PEHLİVAN İLE GÖRÜŞTÜ
Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan Hilal Belde Belediye Başkanı Ve Beldenin Mahalle Muhtarları İle Görüştü. Şırnak İlimiz Uludere İlçesine bağlı Hilal Beldesi Belediye Başkanı Cevher Benek,...

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan Hilal Belde Belediye Başkanı Ve Beldenin Mahalle Muhtarları İle Görüştü.

Şırnak İlimiz Uludere İlçesine bağlı Hilal Beldesi Belediye Başkanı Cevher Benek, beraberinde beldeye bağlı Güneşli Mahallesi Muhtarı Tayyar Benek, Şeyhan Mahallesi Muhtarı Kamuran Koru ve belde sakinlerinden Salih Bilen ile birlikte Valimiz Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Başkan Benek, Beldede yürütülen çalışmalar hakkında Vali Pehlivan'a bilgiler verdi. Yapılan görüşmede çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Ali Hamza Pehlivan Ziyaretine Gelen TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci Ve Beraberindeki Heyet İle Görüştü

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Bölge Koordinatörü Hüseyin Kara ve TÜGVA İl Başkanı Fırat Som, Valimiz Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle Valilik makamında yapılan görüşmede Başkan Beşinci, TÜGVA'nın İlimiz ve bölgemizdeki çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Vali Pehlivan'a bilgi verdi, çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.