VALİ PEHLİVAN, ŞIRNAKLI ŞAMPİYON TENİSÇİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ PEHLİVAN, ŞIRNAKLI ŞAMPİYON TENİSÇİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Vali Ali Hamza Pehlivan, Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında dereceye giren tenisçilerle bir araya geldi. Manisa'da gerçekleştirilen...

Vali Ali Hamza Pehlivan, Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında dereceye giren tenisçilerle bir araya geldi.

Manisa'da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında; Consolation kategorisinde Hasan Barın Türkiye şampiyonu, Tek kadınlar ve Çift kadınlar kategorilerinde Zeliha Aksak Türkiye 2.si, Junior kategorisinde Fatma Kılınç Türkiye 3.sü, Çift erkekler kategorisinde Hasan Barın ve Cihat Kılınç Türkiye 3.sü ve Çift kadınlar kategorisinde Zehra Zeyrek Türkiye 3.sü olarak turnuvayı başarılı bir şekilde tamamladı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan Tekerlekli Sandalye Akıncılar Tenis Türkiye Şampiyonasında başarılı olan Şırnaklı sporcular ile bir araya geldi.

Şırnak'ı en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcuları tebrik eden Vali Pehlivan, başarılarının artarak devamını diledi. Ziyarete Şırnak Tenis Spor Kulübü Başkanı Selma Özçınar da iştirak etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.