Türkiye Rafting Federasyonundan Vali Pehlivan Ve Başkan Yarka`ya Ziyaret

Türkiye Rafting Federasyonundan Vali Pehlivan Ve Başkan Yarka`ya Ziyaret
Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka'yı ziyaret etti. Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı; Türkiye...
 

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı ziyaret etti.

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı; Türkiye Rafting Federasyonu Rize İl Temsilcisi Salih Navdar ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ile birlikte Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

    Şırnak İlimizin sloganının #ŞırnakBaşaracağımDiyor olduğunu belirten Vali Pehlivan; terörden arındırılarak huzur ve güvenlik ortamının sağlandığı ilimizin böylesi sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anılmasının mutluluk verici olduğunu ifade etti. Şırnak’ta bu tür faaliyetlerin daha da artacağını söyledi. Ziyaretleri dolayısıyla Türkiye Rafting Federasyonu heyetine teşekkür etti.

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Yardımcı, İlimiz Beytüşşebap İlçesindeki Habur Çayında 7-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen Kotalı Rafting Türkiye Şampiyonası hakkında bilgiler verdi, organizasyona ev sahipliği yaparak gereken her türlü desteği sağladıklarından dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.

FEDEREASYON HEYETİNDEN BAŞKAN YARKA’YA ZİYARET

7-11 Ekim tarihlerinde Beytüşşebap ilçesinde yapılacak olan Kotalı Rafting Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı ziyaret etti.

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Beytüşşebap’ta yapılacak olan Kotalı Rafting Türkiye Şampiyonası hakkında Başkan Yarka’ya bilgi verdi.

Şırnak’ın huzur ortamıyla birlikte artık sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anıldığını belirten Başkan Yarka, şehrimizde bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Başkan Yarka, ziyaretleri dolayısıyla Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı’ya teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.