Cizre Spor Kurucu Üyesi ve Eski Futbolcusu Tedavi Gördüğü Hastanede Öldü

Cizre Spor Kurucu Üyesi ve Eski Futbolcusu Tedavi Gördüğü Hastanede Öldü
1972 yılında kurulan Cizre Spor'un kurucu üyesi ve eski futbolcusu olan Hüseyin Umdi (68), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. ...
 

1972 yılında kurulan Cizre Spor’un kurucu üyesi ve eski futbolcusu olan Hüseyin Umdi (68), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

            Cizre Spor Kurucu üyesi,eski yönetici ve futbolcusu Hüseyin Umdi,Diyarbakır’da Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede öldü.

           

Cizre’de Alibey Mahallesindeki ikametinde rahatsızlanarak Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan Umdi,burada yapılan tedavisinin ardından Diyarbakır’a sevk edildi.Diyarbakır’da tedavi altına alınan Umdi’ye yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Yaklaşık 15 gün boyunca tedavi gören Umdi,doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak, hayatını kaybetti.

        

    Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 68 yaşında Hayatını kaybeden Umdi’nin cenazesi cenaze aracı ile önce Alibey Mahallesindeki evine ardından da Nuh Nebi Camisine getirildi. Umdi’nin cenazesi kılınan Cenaze namazından sonra dualar eşliğinde asri mezarlığına defnedildi.

1972 yılında kurulan Cizre Spor’un kurucu üyesi olan Umdi,yıllarca Cizre Spor’da takım kaptanı olarak görev yaptı.Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra kulübün bir çok kademesinde görev alan Hüseyin Umdi,evli ve 5 çocuk babasıydı.68 yaşında hayatını kaybeden Hüseyin Umdi’nin ölümü Cizre Spor Camiasını ve futbolseverlere büyük bir üzüntü yaşattı.

           

       Umdi’nin Cenaze törenine Cizre Spor Kulübü 2. Başkanı Veysel Şık,TSO Yönetim Kurulu Üyeleri,Cizre Sporlu Eski Futbolcular,İş adamları,Taraftar derneği Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.