BAŞKAN ENSARİOĞLU,SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKANI ANMAL İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN ENSARİOĞLU,SAĞLIK-SEN ŞIRNAK ŞUBE BAŞKANI ANMAL İLE GÖRÜŞTÜ
Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu,Şırnak Şube Başkanı olarak göreve başlayan Sabgatullah Anmal ile görüşüp,yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Sağlık-Sen...

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu,Şırnak Şube Başkanı olarak göreve başlayan Sabgatullah Anmal ile görüşüp,yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube başkanı Nurhak Ensarioğlu Şırnak şube başkanlığı görevine başlayan Sabğatullah Anmal'la Şırnak şubesinde biraraya gelip görevinin hayırlı olmasını diledi.

Makamında Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilat Daire Başkanı Giyasettin Uçaş'ı ağırlayan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal,Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilat Daire Başkanı Ucaş ve Diyarbakır Memur-Sen ile Sağlık-Sen şube başkanı Nurhak Ensarioğlu'na ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek sendikal çalışmalarda her zaman kendisini örnek ve destekçi olarak gördüğünü ifade ederek bundan sonraki çalışmalarda da kendisine ve şubemize desteklerin devam etmesi konusunda da gerekli desteğin olmasına özen göstermeleri konusunda talepte bulundu.

Şubenin yönetim kurulu ile de bir araya gelmeleri içinde istekte bulunan şube başkan Anmal,; Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanların haklarının savunması ve gerekli desteklerin olması ile ilgili gerekli raporların ilgili mercilere ulaştırmaları konusunda deneyimlerinden yararlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.