BAŞKAN İSKENDEROĞLU DÜNYA KADIN GİRİŞİMCİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN İSKENDEROĞLU DÜNYA KADIN GİRİŞİMCİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
TOBB Şırnak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe İskenderoğlu 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü münasebetiyle Şırnak'taki kadın girişimcileri ziyaret edip günlerini...

TOBB Şırnak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe İskenderoğlu 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü münasebetiyle Şırnak'taki kadın girişimcileri ziyaret edip günlerini kutladı.

TOBB Şırnak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İskenderoğlu; tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ekonomiyi daha fazla güçlendirmenin kadın işgücünden geçtiğini söyledi.

Şırnak'taki kadın girişimcileri iş yerlerinde ziyaret ederek, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu olarak kadın girişimci sayısını artırmaya yönelik çalışmalarına her zaman devam ettiklerini dile getiren Ayşe İskenderoğlu; ‘'Eskiden çalışma hayatında sayıca az olan kadınlar için kurduğumuz gelecek hayali, sayılarının artmasıydı. Bugün, bu hayalin meyvelerini topladığımız, bereketli bir hasat dönemindeyiz. Kadınların, yapıları itibariyle girişimci ruha sahip olduklarını düşünüyorum. Girişimci olmak için hayal, fikir, cesaret ve yetenek gerekiyor. (COVID-19) tüm dünyayı sardığı, ekonomik ve sosyal yaşamın zor bir süreçten geçtiği içinde bulunduğumuz virüs salgını döneminin bitmesi ümidiyle, TOBB Şırnak Kadın Girişimciler Kurulu olarak, bütün kadınlarımızın 19 Kasım Dünya Kadın Girişimciler Günü'nü kutluyorum'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.