Başkan Mir'den, Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Mir'den, Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı
Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile...

Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mir, mesajında “Basın Kuruluşlarının ve Gazetecilerin, içinde bulunduğumuz iletişim çağında kitle iletişim araçları ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün giderek artmaktadır. Basınımız; toplumun her kesiminin sorunlarının yanı sıra, ülke ve dünya gündemine ilişkin gelişmelerin ve haberlerin kamuya duyurulmasında aracı olurken, diğer bir taraftan kişilerin haber alma özgürlüğünü sağlamakta ve kamuoyu oluşturulmasında etkin bir rol üstlenmektedirler. İçinde yaşadıkları toplumun milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine sahip çıkarak, kitle iletişimine de katkıda bulunmaktadırlar. Çalışmalarına devam eden değerli üyelerimizin ve meslektaşlarımın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Mir son olarak “Bu vesileyle doğru, tarafsız ve ilkeli tutumlarıyla, mesai mefhumu gözetmeden çalışan yerel ve ulusal yayın kuruluşlarında görev yapan tüm gazeteciler ve basın kuruluşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.