BELEDİYE BAŞKANI TATAR’DAN ESNAFLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANI TATAR’DAN ESNAFLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Başverimli Belediye başkanı Medeni Tatar Silopi ilçesin de yapılan iş merkezindeki işletme sahiplerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başverimli Belediyesi Silopi ilçe merkezi eski Dörtyol...

Başverimli Belediye başkanı Medeni Tatar Silopi ilçesin de yapılan iş merkezindeki işletme sahiplerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başverimli Belediyesi Silopi ilçe merkezi eski Dörtyol kavşağında bulunan eski yapıları yıkarak ilçeye yeni bir iş merkezi kazandırdı. 10 ay önce yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan yapılara yerleşen esnaflara hayırlı olsun ziyareti için giden Başverimli belediye başkanı Medeni Tarar sıcak bir ilgi ile karşılandı. İş merkezindeki esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, başkan Tatar'a ilçeye yapıyı kazandırdığı için teşekkürlerini sundu.

Başverimli Belediye başkanı Medeni Tatar iş merkezini hem yerinde görmek hem de esnaflara hayırlı dileklerinde bulunmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Tatar, “Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan projemizde 28 işyeri 40 daire bulunuyor. Beldemize bir çok yatırım yaptık. İlçemize de çeşitli yatırımlar yapıyoruz. Güzel ilçemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.