BELEDİYE EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Şırnak Belediyesi kentte etkili olan kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, kar yağışına rağmen tuzlama...

Şırnak Belediyesi kentte etkili olan kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçti. Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, kar yağışına rağmen tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşımın aksamaması için meydana gelebilecek buzlanma ve don olaylarına karşı kentin ana arterleri başta olmak üzere, ara sokaklar ve kırsal kesimlerde tuzlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kentte akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte çalışmalarını başlatan Şırnak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, karla mücadelesine etkin bir şekilde devam ediyor. Ana arter, ara sokaklar ve kırsal kesimlerde tuzlama çalışması yapan ekipler, yolları temiz tutmak için yoğun çaba sarf ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.