BİTKİ SAĞLIĞI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

BİTKİ SAĞLIĞI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticileri tarla, bağ ve bahçelerinde zarara neden olan hastalık ve zararlılarla ilgili bilgilendiriyor. Şırnak İl Tarım ve...

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticileri tarla, bağ ve bahçelerinde zarara neden olan hastalık ve zararlılarla ilgili bilgilendiriyor.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri üreticilerin bahçelerini yerinde inceleyerek gerekli bilgilendirme ve tavsiyelerde bulunuyor. Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere Müdürlüğümüzce üreticilerimizin tarla, bağ ve bahçelerinde zarara neden olan hastalık ve zararlılarla ilgili arazi kontrolleri yapılarak çiftçilerimizin bilgi düzeyinin artırılması ve farkındalığın oluşturulması hedeflenmektedir. Müdürlüğümüze müracaat eden istinasız tüm üreticilerimizin tarlası, bağı ve bahçesi yerinde incelenerek gerekli bilgilendirmeler yapılarak, tavsiyelerde bulunulmuştur.

Siz değerli üreticilerimizin ürettiği her mahsulün Şırnak'ımızın kalkınması için ne kadar kıymetli olduğunu biliyor ve bu bilinçle siz değerli üreticilerimizi ve bu bağlamda tüm bitki sağlığı sorunlarında Müdürlüğümüzle iletişime geçme noktasında duyarlı olmanızı rica ediyoruz.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.