Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Cizre Belediyesine ekskavatör hibe edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Cizre Belediyesine ekskavatör hibe edildi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cizre Belediyesine ekskavatör hibe edildi. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu'nun talebi doğrultusunda, Çevre ve Şehircilik...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cizre Belediyesine ekskavatör hibe edildi.

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu'nun talebi doğrultusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hibe olarak verilmesine karar verilen ekskavatör, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan tarafından Cizre Belediyesine teslim edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen yeni iş makinesini teslim alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu; “İlçemize en iyi şekilde hizmet etmek ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Buna binaen eksiklerimizden olan ekskavatör aracını da filomuza katarak önemli bir eksiğimizi gidermiş olduk. Gerek Bakanlıklarımızın desteği gerekse de Belediyemizin imkânları ile İlçemize yeni iş makineler kazandırıp, araç filomuzu güçlendireceğiz. Ekskavatör aracını Belediyemize hibe eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarımıza iş makinesi desteği veren ve İl Özel İdare Asfalt Plenti başta olmak üzere İl Özel İdaresinin birçok imkânından yaralanma imkânı sağlayan Sayın Valimize de teşekkür ederim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.