Cizre 5 Yıldızlı Hizmet Kalitesi İle Akredite Oda Oldu

Cizre 5 Yıldızlı Hizmet Kalitesi İle Akredite Oda Oldu
TOBB Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 14. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan belgelendirme denetimini geçerek Akreditasyon Statüsü...

TOBB Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında 14. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Cizre Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan belgelendirme denetimini geçerek Akreditasyon Statüsü almaya hak kazanarak Akredite oda belgesini aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanan Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi kapsamında 14. Dönem Akreditasyon sürecine dahil edilen Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Denetçisi Sayın Ali Haluk Güneş tarafından yapılan denetlemede başarılı olarak Akredite oda statüsünü almaya hak kazanandı.

Yapılan denetleme sonucunda Avrupa standardında hizmet veren bir oda olduklarının tescil edildiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Sevinç, 5 yıldızlı oda hizmeti sunumunun yapılmasında gerekli alt yapıyı sağlayan TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na odamız adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Sevinç, yetkili denetçi kuruluş olan Türk Loydu denetçisi Ali Haluk Güneş tarafından yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olup Akredite olmaya hak kazanan oda olduklarını söyleyip, bu hususta yetkili denetçi Sayın Ali Haluk Güneş,TOBB Akreditasyon müdürümüz Sayın Özge Karatepe ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Sevinç, “elde ettiğimiz bu başarı Cizre Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet kalitesinin tüm dünyadaki gelişmiş oda ve borsaların verdiği hizmet kalitesi ile aynı olduğunun açık göstergesidir. İnşallah her geçen gün üyelerimize vermiş olduğumuz hizmet kalitesini akreditasyon sistemiyle geliştirerek her gün biraz daha üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Akreditasyon sürecinde Başta Genel Sekreterimiz Mehmet Casım Boyacı ve oda personelimiz olmak üzere bütün ekibimizin yüksek özveri ve fedakârlıkla yürüttüğü çalışmaların Akredite oda olmamızda büyük katkılarının olduğunu dile getiren başkan Sevinç, bu bağlamda Tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca Akreditasyon süreci boyunca yürütülen bu çalışmalara verdikleri katkılardan dolayı Meclis Başkanımız Ömer Faruk Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Cemal İşlek ile oda Yönetim kurulu ve Meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.