Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, İlk yarıyı Namağlup Bitirdi

Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, İlk yarıyı Namağlup Bitirdi
2020- 2021 Voleybol Sezonu Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B grubunda mücadele eden Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı,konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyesi erkek voleybol takımını setlerde...

2020- 2021 Voleybol Sezonu Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B grubunda mücadele eden Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı,konuk ettiği Hatay Büyükşehir Belediyesi erkek voleybol takımını setlerde 3-2 yenerek ligin İlk Yarısını Namağlup olarak tamamladı.

Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda zorlu geçen karşılaşmada Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı,rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni 3 -2'lik setlerle yenerek, ilk yarıyı namağlup tamamladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi erkek voleybol takımı karşısında 2- 0 yenik düşen Cizre Belediyesi erkek voleybol takımı, skoru 2-0'dan 3 – 2'ye getirerek büyük bir başarıya imza attı.

Pandemi şartlarına hassasiyet göstererek, zorlu müsabakayı Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu ile Cizre Belediye Spor kulüp Başkanı Av. Ümit Satıcı ile birlikte Türbinden izleyen Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan,Cizre Belediye Sporun galibiyeti ile biten zorlu maçın sonunda sporcularla biraraya gelerek teknik heyet ve sporcuları tebrik etti.Oyuncularla bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, erkek voleybol takımına başarılar diledi.

Voleybol Maçı sonunda kısa bir açıklama yapan Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan;“Cizre Belediyesi Voleybol Takımımızın maçını gerçekten büyük bir heyecanla izledik. Çok çekişmeli bir maç oldu. 2 set kaybetmiş olmasına rağmen mücadeleden kopmadı ve 3-2'lik setle müsabakayı almayı başardı. Koçundan voleybolcularına kadar bütün takımı tebrik ediyorum. Başkanımıza tebriklerimi iletiyorum. Takımımızı takip ediyoruz. Bugün de fırsat oldu ve maçı izlemeye geldik. Takımımıza verdikleri desteklerden dolayı Cizre Belediye Başkan Vekili ve Cizre Kaymakamımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Müsabakaların Pandemi şartlarında oynanmasından dolayı spor severlerin maçlara iştirak edemediğini ifade eden Vali Pehlivan;”ama Şırnaklı, Cizreli hemşehrilerimizin gönlünün bu takımla beraber olduğuna inanıyorum. Bu tür başarılı takımların Şırnak ilimizden, ilçelerimizden çıkmış olması hem idareciler hem de bütün Şırnak halkı olarak bizleri gururlandırıyor.”

Alınan başarıların Yeni tesislerin yapılması konusunda da kendilerini teşvik ettiğini belirten Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan;”İlimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çok önemli, çok güzel yatırımları var. Bu yatırımlardan Cizre ilçemiz de nasiplendi, nasiplenmeye de devam edecek. Spor salonu ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili taleplerimizi Gençlik ve Spor Bakanlığımıza iletmiş durumdayız ve konunun takipçisiyiz. Bunun öncesinde, ilçemizde bulunan kapalı spor salonunu faaliyete geçirme konusunda önümüzdeki günlerde inşallah somut adımlarımız olacak. Yeter ki gençlerimiz spordan kopmasın. Spor demek sağlık, birlik beraberlik, takım ruhunun yaşatılması demek.Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimizin, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Bakanlıklarımızın, ilgili kurum ve kuruluşların desteklerini inşallah gençlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Yerelde de Cizre Belediyemiz, İl Özel İdaremiz olarak elimizdeki imkânları gençlerimiz ve sporcularımız için sonuna kadar kullanacağız.”

Pehlivan,”Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün lisanslı sporcu sayımız artıyor. Son 2-3 yıl içerisinde 4 bin daha lisanslı sporcumuz oldu ve toplamda 35 bine yaklaştı. Bu sayı İnşallah artmaya devam edecek. Tesislerimiz daha güzel, daha modern standartlara kavuşacak. Başarılar geldiğinde de her şey çok daha anlamlı olacak.

Tekrar Cizre Belediyespor Voleybol Takımımızı, bütün oyuncularını, teknik ekibini, başkanımızı, yönetim kurulunu ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Takımımız namağlup olarak yoluna devam ediyor. Bu da ayrı bir takdir vesilesidir. Bundan dolayı da takdirlerimi ve tebriklerimi iletiyorum.”diye konuştu.

Cizre Belediyesi Erkek Voleybol Takımı ile Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol takımı arasında oynanan maçı Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan,Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Cizre Belediye Spor Kulüp Başkanı Av. Ümit Satıcı,AK Parti Cizre İlçe Başkanı Akif Özalp, ve Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Zekiye Yiğitbaşı birlikte takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.