Cizre Belediyesi Mazotta 140 Bin Litre Tasarruf Yaptı

Cizre Belediyesi Mazotta 140 Bin Litre Tasarruf Yaptı
Cizre Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü Makine İkmal Biriminin yapmış olduğu çalışma kapsamında belediye araç ve iş makinelerine takılan yakıt güvenlik kiti sayesinde...

Cizre Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü Makine İkmal Biriminin yapmış olduğu çalışma kapsamında belediye araç ve iş makinelerine takılan yakıt güvenlik kiti sayesinde Mazotta 140 Bin Litre Tasarruf yapıldı.

Cizre Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü Makine İkmal Biriminde, 2020 yılında oluşturulan idari yapılanmayla beraber envanterlerde kayıtlı araç ve iş makinelerinin daha verimli çalışmaları amacıyla birçok çalışma hayata geçirildi. Bu kapsamda oluşturulan teknik ve idari alt yapıyla birlikte tüm araç ve iş makinelerine takılan yakıt güvenlik kiti ile birlikte bir önceki yılda 12 ayda 730.000 Litre akaryakıt kullanılırken, 2020 yılında bu 590.000 litreye düştü.

Daha fazla iş ve çalışmanın yapıldığı 2020 yılında Belediyemizce sadece araç ve iş makinalara takılan yakıt güvenlik kiti ile birlikte 1 yılda 140.000 litre ile ortalama (950.000,00 TL) tutarında yakıt tasarrufu sağlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Destek Hizmetler Müdürü Osman Ayhanoğlu; ‘‘Göreve başladığımız 2020 yılı başı itibariyle, Belediyemiz bünyesinde görev yapan tüm araç ve iş makinalarımızda bulunan araç takip cihazlarının tamamını aktif hale getirilerek, uydu üzerinden takiplerini sağladık. Bunun yanı sıra makine ikmal birimimizde araç ve iş makinalarımıza ait hem manuel hem de dijital araç kimlik kartları oluşturarak, bakım ve onarım faaliyetlerinin kontrolünü sağlandık. Ayrıca araç parkımıza kayıtlı ve işlevsiz halde bulunan, toplamda 3.500.000,00 TL üzerinde yatırım bedeli olan 3 adet aracımızın (2 adet yol temizleme ve 1 adet itfaiye aracı) ağır bakımlarını yaparak, hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Araç parkımızda bulunan ve 10 yılın üstünde olan ağır iş makinalarımızın bakım, onarım ve revizyon işlemlerini yaparak, daha etkin hizmet vermelerini sağladık.'' Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.