Cizre Belediyesi Voleybol Takımı Çeyrek Finalde

Cizre Belediyesi Voleybol Takımı Çeyrek Finalde
Cizre Belediyesi Voleybol Takımı, Bingöl Solhan Takımını 3-0'lık Setlerle Yenerek, adını Çeyrek Finale Yazdırdı. Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley A Grubunda mücadele...

Cizre Belediyesi Voleybol Takımı, Bingöl Solhan Takımını 3-0'lık Setlerle Yenerek, adını Çeyrek Finale Yazdırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley A Grubunda mücadele eden Cizre Belediye spor, rakip takım Bingöl Solhanspor'u 3-0'lık setlerle mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.

Ankara, İzmir ve İstanbul'un ev sahipliği yaptığı müsabakaların ardından, gruplarında ilk iki sırada yer alan Galatasaray HDI Sigorta, Cizre Belediyespor, Arkas Spor, Yeni Kızıltepespor, Halkbank ve Spor Toto adlarını çeyrek finale yazdırdı.

2020-2021 sezon sıralamasına göre birinci olan Ziraat Bankkart ile ikinci bitiren Fenerbahçe HDI Sigorta, direkt çeyrek finale katılım hakkını elde etti.

Bu gurur tüm Cizrelilerindir diyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, ‘‘Temsilcimiz Cizre Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe HDI Sigorta, Halkbank ve Ziraat Bankkart gibi zorlu 8 takım arasında mücadele edecek. Başarılarından dolayı bizlere bu mutluluğu yaşatan Cizre Belediyespor teknik heyetini ve oyuncularını kutlar, başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.