CİZRE BELEDİYESPOR: 3 - TOKAT BELEDİYE PLEVNE: 2

CİZRE BELEDİYESPOR: 3 - TOKAT BELEDİYE PLEVNE: 2
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi 18. haftasında Cizre Belediyespor sahasında Tokat Belediye Plevne'yi 3-2 yendi. AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Allpower Akü...

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi 18. haftasında Cizre Belediyespor sahasında Tokat Belediye Plevne'yi 3-2 yendi.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Allpower Akü Cizre Belediye spor, Tokat temsilcisi Belediye Plevne'yi konuk etti. Kıyasıya geçen mücadelede Cizre Belediye spor sahasında Tokat Belediye Plevne'yi 3-2'lik setlerle yendi.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakayı Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Cizre İlçe Emniyet Müdürü Eren Öztürk, Cizre Belediye spor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve çok sayıda taraftar tribünden takip etti.

İlk seti, temsilcimiz Cizre Belediyespor 25-22´lik skorla aldı. 2´nci sette toparlanan Tokat Belediye Plevne 18-25´lik skorla oyuna dengeyi getirdi. 3´üncü sette ise oyun hakimiyetini eline alan Tokat Belediye Plevne 18-25´lik skorla 2-1 öne geçti. Oyunun 4´üncü setinde ise 25-18´lik skor ile seti temsilcimiz Cizre Belediyespor aldı. Maçın 5´inci setini ise Cizre Belediyespor 15-8'lik skor ile maçı 3-2 kazandı.

Maç sonrası Cizre Belediyespor teknik heyet ve sporcularla sahada bir araya gelen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç ile Cizre Belediye spor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, galibiyet için tebriklerini iletip, bundan sonraki maçlarda başarı temennisinde bulundular.

Salon: Şırnak

Hakemler: Burhan İlhan, Ali Sarıkuzu

Cizre Belediyespor: Osmany Uriarte, İvanov Svetoslav, Özkan Hayırlı, Emin Gök, Serhat Coşkun, Caner Ekrem Çiçekoğlı, (Andaç Kapan, Umut Demir, Eren Koparıcı, Selim Demir, Fatih Uslu, Segenov Georgi, Can Ayvazoğlu)

Tokat Belediye Plevne: Atakan Topal, Fatih Cihan, Muhamet Hacıoğlu, Arda Bostan, Patita Soane Jhon Wandt Vaımua, Alison do Monte Martin Melo, (Semih Çelik, Rıfat Kantarcıoğlu, Mustafa Cervatoğlu, Ahmetcan Büyügöz)

Setler: 25- 22, 18-25, 18-25, 25-18, 15-8

Süre: 108 dakika (28, 28, 27, 27, 18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.