CİZRE KIZILAY ŞUBESİ YENİ YERİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI

CİZRE KIZILAY ŞUBESİ YENİ YERİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE AÇILDI
Kızılay Cizre Şubesi yeni yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şubenin açılışına; Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Genel Merkez yöneticileri, Cizre...

Kızılay Cizre Şubesi yeni yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şubenin açılışına; Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Genel Merkez yöneticileri, Cizre Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Kızılay Cizre Şube Başkanı Salih Sevinç, ilçe Müftüsü Süleyman Baran, STK temsilcileri, CTSO yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Kızılay gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Sevinç, katılımlarından dolayı Kızılay genel Sekreteri Hüseyin Can ve Kızılay yöneticilerine teşekkür ederek, Kızılay görevine geldikleri andan bugüne kadar bu görevi severek yaptıklarını dile getirerek, “Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kızılay Cizre Şubemizi daha aktif hale getirmek adına bugün burada yeni yerimizi açıyoruz. İnşallah buranın daha önceki yerimizde ve gönüllü merkezimizde olduğu gibi güzel çalışmalara vesile olacağına olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Sevinç, kuruluşundan bugüne Kızılay Cizre Şubesine pozitif ayrımcılık gösteren ve desteklerini her zaman hissettiren Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve ekibine teşekkür ettiğini belirterek, hep birlikte Cizre'nin Kızılay'ı daha aktif bir hale getirmek için yeni yerinde yenilenen yüzü ile vatandaşların hizmetine açılan Cizre Kızılay Şubesinin hayırlı olmasını diledi.

Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can ise, Kızılay Şubesinin yeni hizmet yerinin Cizre'ye hayırlar getirmesini dilediğini, Kızılay alan el ile veren el arasında bir köprü olduğunu söyleyerek, Başkan Sevinç ve Cizre Kızılay yönetici ve gönüllerine görevlerine başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.