Cizre Şehir Stadı Yenilendi

Cizre Şehir Stadı Yenilendi
3 Lig Temsilcisi Cizre Spor'un Futbol Müsabakalarını oynadığı Hamit Özalp Şehir Stadyumu Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın girişimi ile yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile...

3 Lig Temsilcisi Cizre Spor'un Futbol Müsabakalarını oynadığı Hamit Özalp Şehir Stadyumu Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın girişimi ile yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile yenilendi.

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın girişimleri ile Hamit Özalp şehir stadyumunda gerçekleştirilen bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

3.Lig Temsilcisi Cizre Sporun futbol müsabakalarını oynadığı Hamit Özalp Şehir Stadyumunda sezon başında başlayan bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak futbol müsabakalarının oynanmasına hazır hale getirildi. Yenileme çalışmaları kapsamında stadın çevre düzenlemesi, soyunma odasının bakım ve onarımı ile sahanın zemini değiştirildi. Stadyumun altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sentetik çimden halılar döşendi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sinanoğlu, stadın yenilemesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan'a ve Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik'e teşekkür ederek yenilenen statta ilk futbol maçının 15 Kasım'da seyircisiz oynanacağını ve şehrimin takımı olan Cizre spor'a destek verilmesi gerektiğini söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.