Cizre Spor 0 – Esenler Erok Spor 0

Cizre Spor 0 – Esenler Erok Spor 0
Misli.com 3. Lig. 3. Gurupta oynanan futbol Müsabakasında Cizrespor, sahasında konuk ettiği Esenler Erok Spor ile oynadığı futbol müsabakası golsüz eşitlikle sonuçlandı. Misli.com 3. Lig. 3....

Misli.com 3. Lig. 3. Gurupta oynanan futbol Müsabakasında Cizrespor, sahasında konuk ettiği Esenler Erok Spor ile oynadığı futbol müsabakası golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Misli.com 3. Lig. 3. Gurupta oynanan futbol Müsabakasında Cizrespor, sahasında konuk ettiği gurubun güçlü takımlardan Esenler Erok Spor karşı üstün bir oyun oynamasına rağmen müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında kendi sahasında gurubun güçlü takımlarından Esenler Erok Spor ile karşı karşıya gelen Cizre Spor,rakibine karşı üstün bir oynamasına rağmen istediği golü bir türlü bulamadı.Karşılaşmanın başlaması ile birlikte rakibi Esenler Erok Sporu kendi yarı sahasına hapseden Cizre Spor geliştirdiği bir çok gol pozisyonundan da faydalanamadı.Maçın henüz 10 dakikasında Cizre Sporun Esenler Erok Spor ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol atağında top rakip takım oyuncusunun eline çarpmasına rağmen maçın orta hakemi Erdal Yılmaz penaltı kararı yerine devam kararı verince hem teknik heyet hem yönetim hem de damlardan maçı izleyen taraftarlar büyük bir tepki gösterdi.Karşılaşmanın ilk yarısında kapalı bir defansa karşı oynayan Cizre Spor futbol kulübü rakip yarı ceza sahasında etkili olmasına rağmen defansın kilidini açamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da daha hızlı ve kontra atak bir futbol oynayarak başlayan Cizre Spor,sağlı sollu geliştirdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı.Maçın son 20 dakikasında takım olarak Esenler Erok Spor yarı ceza sahasında oynayan Cizre Spor,Hakan Doğan'la kazandığı yüzde yüzlük birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.maçın son on beş dakikasına oyuncu değişiklikleri ile giren Cizre Spor etkili oynadığı futbolunu golle taçlandıramayınca küme de kalma maçında büyük bir yara alarak müsabakadan golsüz eşitlik ile ayrıldı.

Stad: Hamit Özalp Stadyumu

Hakemler: Erdal Yılmaz, Sezgin Şahbaz, Ömer Karakaya

Cizre Spor: Alp Arda,Özgür Kedikli (Dk.73 Hüseyin Arabacıoğlu),Hakan Doğan (Dk.73 Ahmet Güney),Ekrem Sütçü,Oğulcan Enes Demiroğlu,Kağan Kayalı,Burak Koçer,Furkan Özdemir,Emre İşçiler (Dk.84 Serhat Bütün),Emrah Çalışlar,Burak Yılmaz (Dk.84 Emre Şahin)

Esenler Erok Spor: Ercüment Kafkasyalı,Bora Yelken,Berk Taşkın,Abuzer Gaffar Toplu,Hüseyin Afkan,Aziz Kızılgün,Muammer Sarıkaya (Dk.78 Can Muhammed Vural),Erdinç Karakaş,Mehmet Mert Özkaptan,Aziz Aksoy,Taygun Vurgun,

Sarı Kartlar: Oğulcan Enes Demiroğlu, Özgür Kedikli (Cizre Spor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.