CİZRE SPOR 8 MAÇTIR KAZANAMIYOR

CİZRE SPOR 8 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig.3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor Ligde oynadığı son sekiz maçta galip gelemeyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Sezon Başında yapmış olduğu transferlerle...

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig.3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor Ligde oynadığı son sekiz maçta galip gelemeyerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Sezon Başında yapmış olduğu transferlerle ligin flaş ekibi olacağı iddia edilen ancak ligde oynanan son sekiz maçta galibiyet alamayan Cizre Spor ligin dibine demir atarken, taraftarlar galibiyete hasret kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Misli Com. 3.Lig.3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor'da moraller bozuk.Sezon başından bu yana ligde oynadığı son 8 maçın 3'ünden beraberlikle ayrılırken 5 maçtan da yenilgi ile ayrıldı.Attığı 5 gole karşı kalesinde 17 gol gören Cizre Spor 3 puan ile ligde 16 sırada bulunuyor.

Sezon başında futbol müsabakalarını oynadığı Hamit Özalp Şehir Stadyumunda yapılan zemin yenileme,bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile kendi sahasında oynaması gereken maçları çevre il ve ilçelerdeki stadyumlarda oynayan Cizre Spor,yedi hafta sonra sahasında konuk ettiği Şile Yıldız Spora 3-2 yenilerek taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Yenilgilerin Faturası Teknik direktör Eroğlu'na kesildi

5 Eylül 2020 tarihinden itibaren Takımı çalıştıran İskender Eroğlu ve ekibi Cizre Sporun evinde oynadığı Şile Yıldız Spor maçında alınan 3-2'lik yenilginin ardından görevlerine son verildi ve teknik direktör Eroğlu ile yollar ayrıldı

Kulüpten açıklama

Şile Yıldız Spor karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör İskender Eroğlu ile yollarını ayıran Cizre spor konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Cizre Spor Kulübünden yapılan açıklamada;

Cizre Sporumuzda 5 Eylül 2020 tarihinden itibaren teknik direktörlük görevini üstlenen İskender Eroğlu ile ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktör İskender Eroğlu ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmet ve katkıları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde kendilerine başarılar dileriz.

Ender Traş dönemi başladı

Cizre Spor'da alınan kötü sonuçlar sonrası görevine son verdiği İskender Eroğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik adam Ender Traş'ı getirdi.Zorlu Altındağ deplasmanı öncesi Tecrübeli Teknik Adam Ender Traş ile anlaşan Cizre Spor,ligde kalan diğer maçları kazanarak hem kendini taraftarlara affettirmek hem ligin üst sıralarına ulaşmayı hedefliyor.

Altındağ Maçında hedef üç puan

Şile Yıldız Spor yenilgisi sonrası yeni teknik direktör Ender Traş ile Altındağ maçına hazırlanan Cizre Spor'da hedef mutlak üç puan olarak belirlendi.Ligde oynanan son sekiz maçta galibiyete hasret kalan Cizre Spor deplasmanda oynayacağı Altındağ maçını kazanarak çıkış yapmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.