Cizre spor BAL Ligine Katılmamasına taraftarlardan tepki

Cizre spor BAL Ligine Katılmamasına taraftarlardan tepki
Geçtiğimiz Sezon 3 Lig'den Bölgesel Amatör Lige düşen Cizre Spor'da yönetim kurulu 2021–2022 Futbol Sezonunda lige katılmama kararı aldı, taraftarlar karara tepki...

Geçtiğimiz Sezon 3 Lig'den Bölgesel Amatör Lige düşen Cizre Spor'da yönetim kurulu 2021–2022 Futbol Sezonunda lige katılmama kararı aldı, taraftarlar karara tepki gösterdi.

2020/2021 Futbol Sezonunda Misli.com 3. Lig. 3. Gurupta Mücadele eden ancak oynadığı kötü futbol nedeni ile Bölgesel Amatör Lige düşen Şırnak Temsilcisi Cizre Spor'un,yeni sezonda lige katılamaması spor camiasında şaşkınlığa neden olurken,taraftarlarında tepkisine neden oldu.

2021 – 2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig' de oynamak için 278 takımdan 263' ünün başvurusu kabul edilirken, Şırnak Temsilcisi Cizre Spor lige katılmama kararı aldı. Yeni sezon için Bölgesel Amatör Lige katılma hakkı bulunan Cizre ekibi Lige katılmak başvuruda bulunmayınca sporseverler hem yönetime hem de alınan karara tepki gösterdi.

Alınan bu kararın sporseverleri maç izleme keyfinden mahrum bırakan bir karar olduğuna vurgu yapan Mesut Cerenge, ilçedeki tek sosyal aktivitemiz spordu. Hafta sonlarında çocuklarımızla birlikte kendi şehrimizin takımını izlemeye gelirdik ancak yönetim kurulunun almış olduğu bu karara anlam veremedik. Keşke böyle bir karar almasalardı.”

Cizre Spor'un kişi veya kişilerin değil tüm Cizre Halkının olduğunu belirten Esnaf Muhyettin Deldar ise,”Cizre Spor bizim hem tanıtım elçimiz hem de hafta sonları keyifle izlediğimiz bir takımdı. Ancak yönetim kurulu lige katılmama kararını Cizre Halkı ile paylaşmalıydı yada kulüp başkanı görevi devretmeliydi. Çünkü bu görevi yapabilecek kapasitede olan sporsever ve memleket sevdalısı işadamlarımız var.”dedi.

Nurettin Sevgin ise madem yönetim takımı yönetemiyor görevi başka bir yönetime bırakıp bu takımın ligde devam etmesini sağlamalıydı. Çünkü ilçedeki gençlerin deşarj olabildikleri, eğlendikleri, hoplayıp zıplayabildikleri tek aktivite futboldu. Cizreli çocuklar gençler futbolla kalkıp, futbolla yatıyor. Cizre Spor Kulüp Başkanlığının almış olduğu bu karar Cizrelilere yapılan en büyük haksızlıktır” diye düşünüyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.